Catering Stavanger

Catering Stavanger

Japansk catering i Stavanger – la oss skape minneverdige øyeblikk med smaker fra øst. Miyako er din partner for autentisk japansk catering. Vi er glade for å kunne tilby deg en uforglemmelig kulinarisk opplevelse med vårt japanske cateringtilbud. På Miyako bringer vi deg den autentiske smaken av Japan til dine spesielle anledninger og arrangementer.

Vår cateringmeny er nøye uformet for å gi deg en smakebit av den japanske matkulturen. Fra fersk sushi og sashimi til deilige tempura-retter og hjertevarmende wok, kan du forvente autentiske smaker og nøye tilberedte måltider som vil imponere dine gjester. Vi forstår at hvert arrangement er unikt, derfor tilpasser vi våre cateringtjenester for å imøtekomme dine spesifikke ønsker og behov. Uansett om det er en bryllupsbankett, en bedriftslunsj eller en privat fest, er vårt team dedikert til å gjøre din opplevelse uforglemmelig. Kvalitet er hjørnestein i vår cateringtjeneste. Vi bruker kun de ferskeste og fineste ingrediensene for å sikre autentiske smaker og utsøkte presentasjoner i hvert måltid vi serverer. Du kan stole på at vårt team av erfarne kokker leverer mat av høyeste kvalitet.

Vi tar oss av alt innen oppsett, slik at du kan slappe av og nyte arrangementet ditt. Våre profesjonelle cateringteam vil sørge for at alt går smidig og i tråd med dine forventninger. Enten det er en spesiell anledning, en bedriftssammenkomst eller en privat fest, er Miyako din pålitelige partner for japansk catering. La oss ta deg med på en kulinarisk reise gjennom Japan, og gi dine gjester en minneverdig opplevelse de vil sette pris på.

Ønsker du å imponere gjestene dine med autentisk japansk mat på ditt neste arrangement? Vi tilbyr cateringtjenester som kan tilpasses for både private og forretningsarrangementer. Vi leverer til bursdager, konfirmasjon, bryllup og små og store bedrifter. Ta kontakt så lager vi en plan sammen for et vellykket måltid.

Oppdag det beste av japansk og asiatisk matkultur med Miyako Catering, din foretrukne cateringpartner i Stavanger. Med vårt brede utvalg av tilpassede cateringtjenester, er vi her for å sørge for at ethvert arrangement blir minneverdig og smakfullt.

Våre spesialtilpassede cateringtjenester:

 • Halal catering: Fra nøye utvalgte ingredienser til ferdig rett, vår Halal catering møter alle dine forventninger med strenge kvalitetsstandarder.
 • Vegetar catering: Friske, fargerike og fullpakket med smak, våre vegetarretter er tilfredsstille alle dine gjesters smaksløker.
 • Susui catering: Spesielt designet for de som følger Susui-dietten, tilbyr vi et mangfold av smakfulle alternativer.
 • Wok catering: Våre wokretter er tilberedt på høy varme for å bevare næringsstoffer og smak, noe som garanterer en autentisk asiatisk opplevelse.
 • Asiatisk catering: Vi bringer Asia til ditt bord med et utvalg av retter fra ulike regioner, perfekt for enhver sammenkomst.
 • Julebord catering: Gi julebordet et løft med våre spesiallagde festmenyer som kombinerer tradisjonelle og nye smaker.
 • Konfirmasjon catering: Marker denne spesielle dagen med en meny som er like unik som den er utsøkt.
 • Catering dåp: Velg blant våre skreddersydde menyer for å feire denne spesielle anledningen med familie og venner.
 • Catering for events: Enten det er bursdager, jubileer, eller bedriftseventer, har vi de perfekte cateringløsningene som vil imponere.
 • Catering bedrift: Fra daglige lunsjer til store bedriftsarrangementer, vår bedriftscatering er tilpasset moderne arbeidsplasser.
 • Catering bryllup: Gjør din store dag uforglemmelig med en skreddersydd meny som reflekterer deres personlige smak og stil.

Lokal catering over hele regionen:

 • Catering Stavanger: Vår base, hvor vi kombinerer lokale råvarer med asiatiske teknikker for unike smaksopplevelser.
 • Catering Haugesund: Fra små samlinger til store eventer, vi leverer topp kvalitet catering i hele Haugesund.
 • Catering Karmøy: Oppdag vårt brede utvalg av cateringtjenester tilgjengelig på Karmøy.
 • Catering Sandnes: La oss bringe det beste av asiatisk cuisine til dine arrangementer i Sandnes.
 • Catering Sola: Perfekt for bedriftslunsjer og private feiringer, våre tjenester i Sola er skreddersydd for å møte lokale behov.
 • Catering Bryne: Vår service i Bryne tilbyr innovative og smakfulle løsninger for enhver anledning.

Kontakt oss i dag for å diskutere dine cateringbehov og be om tilpassede tilbud. Vi ser frem til å gjøre ditt neste arrangement til noe ekstraordinært med autentisk japansk mat og service av høy kvalitet. Bestill Catering fra Miyako Stavanger via kontakt oss siden eller via epost til stavanger@miyako.no

Du kan også sjekke ut vår spennende meny her

Velkommen til Miyako – ditt valg for japansk catering som setter smak og kvalitet i sentrum!

Catering Stavanger

Miyako er et asian fusion konsept med fokus på godt håndverk og mat laget fra bunnen av. Våre to kjøkken gir et bredt utvalg av sushi og varmretter som alle i familien vil like, samt et godt utvalg av vegetar og veganske retter.

Vi leverer til bursdager, konfirmasjon, bryllup, små og store bedrifter.
Ta kontakt så lager vi en plan sammen for et vellykket måltid.

Bestill Catering fra Miyako Stavanger via kontakt oss siden eller via epost til stavanger@miyako.no

Du kan også sjekke ut vår spennende meny her

Catering Stavanger

Miyako Sushi & wok Restaurant

Hva er Asian fusjon?

Asian fusion karakteriseres ofte av eksperimentering med asiatiske smaker og ingredienser for å lage noe nytt. Vår meny er inspirert av flere østlige asiatiske land, Miyako er vår hyllest til den asiatiske mattradisjonen.

Bestill Catering fra Miyako Stavanger via kontakt oss siden eller via epost til stavanger@miyako.no

Du kan også sjekke ut vår spennende meny her

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt!

Scroll to Top