Restaurant pedersgata

Restaurant Pedersgata

På den travle og mangfoldige gaten i Pedersgata i Stavanger finner du en liten perle av en japansk restaurant kalt Miyako. Dette er stedet hvor smaksløkene dine kan utforske den autentiske smaken av Japan, og atmosfæren gir en varm velkomst til både lokale beboere og besøkende.

Når du kommer til Miyako, vil du bli møtt av en innbydende atmosfære med en touch av japansk estetikk. Den minimalistiske innredningen med nøytrale farger og naturlige materialer skaper en avslappende følelse, perfekt for å nyte måltidet ditt.

Menyen på Miyako har et bredt utvalg av autentiske japanske retter som vil glede enhver gane. Her er noen av høydepunktene:

Sushi, de ferskeste råvarene blir nøye utvalgt for å lage delikate og velsmakende sushi-ruller. Prøv en av vår signatur «Dragon» eller utforsk sesongens spesialiteter.

Wok, for de som elsker en god saus med herlig kylling og ferske grønnsaker. Fra den krydrede «Black pepper» til den beroligende «Sweet chili», vil du oppleve japansk komfortmat på sitt beste.

Tempura, sprø og perfekt stekt, og den serveres med en velsmakende saus. Vi har retter som «Tempura scampi» som vil gi deg en smak av Japanhavet.

Nigiri, en interaktiv matopplevelse av nigiri-biter som du kan bestille, tilberedt med fersk fisk og sjømat. Vi har alt innen «Laks», «Tunfisk» og «Scampi».

Tjenesten på Miyako er kjent for å være imøtekommende og vennlig. Personalet er glade for å veilede deg gjennom menyen og hjelpe deg med å velge de beste rettene for dine smaksløker. De tar seg tid til å sikre at din matopplevelse er minneverdig.

Enten du er sushi-entusiast, en wok-elsker eller bare søker en deilig smak av Japan i Stavanger, er Miyako et sted du bør vurdere å besøke. Den japanske gjestfriheten og autentiske smakene vil ta deg med på en kulinarisk reise som vil etterlate deg fornøyd og ønske å komme tilbake for mer. Når du er Pedersgata, ta en pause fra hverdagen og nyt et måltid på denne flotte japanske restauranten.

Restaurant Pedersgata – Miyako restaurant Stavanger

Om Miyako restaurant Pedersgata Miyako restaurant Pedersgata er kjent for sin autentiske japanske mat i Stavanger. Fra fersk sushi til dampende ramen, tilbyr restauranten en unik kulinarisk opplevelse. Miyako kombinerer tradisjon og innovasjon for å skape minneverdige smaker.

Menyen – En reise gjennom japanske smaker

Sushi og sashimi ekspertkokker tilbereder delikat sushi og sashimi. Nigiri, maki, og sashimi er laget med fersk sjømat for en autentisk smak.

Varme retter restauranten serverer også varme retter som teriyaki, tempura og ramen. Disse rettene er perfekt balansert og tilbyr rike smaker.

Vegetariske alternativer Vegetaralternativer inkluderer grønnsakstempura, grønnsaksbaserte sushiruller og vegansk misosuppe.

Kvalitet og bærekraft

Miyako legger stor vekt på ingrediensenes kvalitet og bærekraft, og støtter miljøvennlige leverandører.

Kundeservice og levering

Enkel bestillingsprosess Miyako tilbyr en brukervennlig nettside for å bestille retter raskt. Alternativt kan kunder ringe direkte for å bestille.

Rask levering Miyako har et pålitelig leveringssystem som sikrer at maten kommer frem i tide, perfekt for alle slags anledninger.

Hva gjør Miyako unikt?

Autentisk og nyskapende Miyako kombinerer autentisitet og innovasjon for å levere japansk mat med autentisk smak.

Kundeanmeldelser kunder roser Miyako for kvalitetsmat og kundeservice.

Oppsummering

Miyako restaurant Pedersgata tilbyr en autentisk japansk matopplevelse. Med ferske ingredienser og rask levering, er Miyako det perfekte valget for de som ønsker en smakrik matopplevelse.

Restaurant Pedersgata

Miyako er et asian fusion konsept med fokus på godt håndverk og mat laget fra bunnen av. Våre to kjøkken gir et bredt utvalg av sushi og varmretter som alle i familien vil like, samt et godt utvalg av vegetar og veganske retter.

Vi leverer til bursdager, konfirmasjon, bryllup, små og store bedrifter.
Ta kontakt så lager vi en plan sammen for et vellykket måltid.

Bestill ditt bord via denne linken men vi har også take away med levering eller henting i restauranten vår som du også enkelt kan bestille.

Restaurant Pedersgata

Miyako Sushi & wok Restaurant

Hva er Asian fusjon?

Asian fusion karakteriseres ofte av eksperimentering med asiatiske smaker og ingredienser for å lage noe nytt. Vår meny er inspirert av flere østlige asiatiske land, Miyako er vår hyllest til den asiatiske mattradisjonen.

Du kan også sjekke ut vår spennende meny her

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt!

Scroll to Top