Restaurant Stavanger

Restaurant Stavanger

Miyako er et asian fusion konsept med fokus på godt håndverk og mat laget fra bunnen av. Våre to kjøkken gir et bredt utvalg av sushi og varmretter som alle i familien vil like, samt et godt utvalg av vegetar og veganske retter.

Utforsk den smaksrike verdenen av japansk mat og kultur midt i hjertet av Stavanger i Pedersgata. På Miyako ønsker vi deg velkommen til en unik kulinarisk opplevelse, hvor vi kombinerer den autentiske japanske smaken med vår egen vri for å tilfredsstille din gane.

Vår omfattende meny tar deg med på en reise gjennom Japan, fra de friske smakene av sushi og sashimi, til den deilige varmen i vår wok og teriyaki. Vi bruker kun de ferskeste ingrediensene for å sikre at hver rett er en smaksopplevelse du sent vil glemme. Utforsk vårt utvalg av ferske råvarer og spennende smaker som vil ta deg med på en kulinarisk reise til landet av soloppgangen. Vårt dyktige team av kokker er lidenskapelige når det gjelder japansk matlaging og tar stolthet i å bruke de ferske ingrediensene for å skape de mest autentiske smakene.

Restauranten vår på Pedersgata er nøye designet for å gi deg den autentiske følelsen av å være i Japan. Nyt den rolige atmosfæren og den tradisjonelle japanske innredningen mens du nyter våre kulinariske mesterverk. Vårt dedikerte personale er opplært i den japanske gjestfrihetens kunst, og de vil gjerne hjelpe deg med å velge retter som passer dine preferanser. Vi forstår at hver gjest har forskjellige preferanser og dietter. Derfor tilbyr vi spesialtilpassede menyalternativer, inkludert vegetariske og veganske alternativer, for å imøtekomme dine behov.

Oppdag det beste av japansk og asiatisk matkultur på vår restaurant i Stavanger Sentrum. Miyako Restaurant er stolt av å være en av de beste spisestedene i området, og vi tilbyr et variert utvalg av autentiske retter som vil glede enhver smaksløk.

Våre spesialiteter inkluderer sushi, wokretter og en rekke asiatiske fusionretter. Som en av de ledende sushi restaurantene i Stavanger, kan du forvente ferske og delikate sushiruller, nigiri og sashimi laget med nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Enten du er ute etter klassiske favoritter eller ønsker å prøve noe nytt, har vi noe for enhver sushi-entusiast.

For de som foretrekker kinesisk mat, tilbyr vi også et utvalg av autentiske kinesiske retter på vår kina restaurant i Stavanger Sentrum. Fra sprøstekte vårruller til velsmakende kylling i søt-sursaus, vil våre kinesiske retter tilfredsstille din lengsel etter smakfull kinesisk mat.

På jakt etter en japansk restaurant i Stavanger? Da trenger du ikke lete lenger. Vår japanske restaurant tilbyr en rekke tradisjonelle japanske retter, inkludert tempura, teriyaki og ramen suppe. Enten du er fan av sushi eller foretrekker varme japanske retter, vil vårt varierte utvalg av japanske spesialiteter garantert imponere.

For de som har spesielle diettkrav, tilbyr vi også halal, vegetar og veganske alternativer på vår restaurant i Stavanger Sentrum. Våre halal-retter tilberedes med respekt for islamske matregler, mens våre vegetariske og veganske retter er fulle av smak og næringsstoffer, og vil glede selv de mest kresne vegetarianere.

Som en av de beste restaurantene i Pedersgata, Stavanger, er vi stolte av å tilby førsteklasses service og mat av høy kvalitet til våre gjester. Uansett om du besøker oss for en romantisk middag for to eller planlegger et stort arrangement, vil vårt vennlige personale sørge for at du har en minneverdig opplevelse hos oss.

Enten du er på jakt etter den beste restauranten i Stavanger Sentrum eller ønsker å utforske de beste restauranter i Pedersgata, Stavanger, så se ikke lenger enn Miyako Restaurant. Besøk oss i dag for en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme.

Ta en pause fra hverdagen og opplev Japan uten å forlate Stavanger. Besøk Miyako i dag i Pedersgata for en uforglemmelig smaksopplevelse. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen og dele den fantastiske verdenen av japansk mat og kultur med deg.

Bestill ditt bord via denne linken men vi har også take away med levering eller henting i restauranten vår som du også enkelt kan bestille.

Restaurant Stavanger

Miyako er et asian fusion konsept med fokus på godt håndverk og mat laget fra bunnen av. Våre to kjøkken gir et bredt utvalg av sushi og varmretter som alle i familien vil like, samt et godt utvalg av vegetar og veganske retter.

Vi leverer til bursdager, konfirmasjon, bryllup, små og store bedrifter.
Ta kontakt så lager vi en plan sammen for et vellykket måltid.

Bestill ditt bord via denne linken men vi har også take away med levering eller henting i restauranten vår som du også enkelt kan bestille.

Restaurant Stavanger

Miyako Sushi & wok Restaurant

Hva er Asian fusjon?

Asian fusion karakteriseres ofte av eksperimentering med asiatiske smaker og ingredienser for å lage noe nytt. Vår meny er inspirert av flere østlige asiatiske land, Miyako er vår hyllest til den asiatiske mattradisjonen.

Du kan også sjekke ut vår spennende meny her

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt!

Scroll to Top