SUSHI TAKE AWAY

Sushi take away

Ønsker du en smak av Japan rett hjem til deg? Da har du kommet til rett sted! Hos Miyako vil vår japanske sushi gi deg en autentisk opplevelse av den delikate japanske smakskunsten, uten at du trenger å forlate komforten i ditt eget hjem.

Vi tilbyr et bredt utvalg av sushi som vil tilfredsstille enhver smaksløk, og våre erfarne sushi-kokker er mestere i sin kunst. De bruker kun de ferskeste ingrediensene, fra nylig fanget fisk til sesongens grønnsaker, for å lage deilige sushi-ruller som smelter på tungen din og som passer for enhver anledning. De legger stor vekt på kvalitet og smak, enten du foretrekker klassiske nigiri, spennende maki-ruller eller deilige sashimi-skiver, har vi noe for enhver sushi-entusiast. Vi setter kvalitet og friskhet i høysetet. Våre sushi-mestere nøye velger og tilbereder hver ingrediens for å sikre den høyeste smaksopplevelsen. Du kan stole på at våre sushi-retter alltid er laget med omsorg og lidenskap for matlaging.

Å bestille vår japanske sushi take away er enkelt. Utforsk vårt varierte menyutvalg online, velg dine favoritter, og legg inn bestillingen din med et par enkle klikk. Vi tilbyr også rask og pålitelig levering slik at du kan nyte din ferske sushi når du vil, hvor du vil. Vi tar så klart hygiene på alvor og følger strenge retningslinjer for matlaging og forberedelser. Alle våre ansatte har opplæring i matsikkerhet, og vi tar ekstra forsiktigheter for å sikre at din sushi er trygg og deilig.

Er du klar for en smaksreise i Japan? Ta en pause fra matlagingen, unngå køer på restauranter, og nyt høykvalitets japanske sushi i ditt eget hjem. Bestill din japanske sushi take away fra oss i dag og la oss levere en autentisk smaksopplevelse rett til din dør. Vi gleder oss til å tilfredsstille dine smaksløker!

Velkommen til Miyako, hvor maten er en kunstform!

Sushi take away

Miyako er et asian fusion konsept med fokus på godt håndverk og mat laget fra bunnen av. Våre to kjøkken gir et bredt utvalg av sushi og varmretter som alle i familien vil like, samt et godt utvalg av vegetar og veganske retter.

Vi leverer til bursdager, konfirmasjon, bryllup, små og store bedrifter.
Ta kontakt så lager vi en plan sammen for et vellykket måltid.

Bestill ditt bord via denne linken men vi har også take away med levering eller henting i restauranten vår som du også enkelt kan bestille.

Sushi take away

Miyako Sushi & wok Restaurant

Hva er Asian fusjon?

Asian fusion karakteriseres ofte av eksperimentering med asiatiske smaker og ingredienser for å lage noe nytt. Vår meny er inspirert av flere østlige asiatiske land, Miyako er vår hyllest til den asiatiske mattradisjonen.

Du kan også sjekke ut vår spennende meny her

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt!

Scroll to Top