take away stavanger

Take Away Stavanger

Velkommen til Miyako – din destinasjon og kilde for nydelig japansk mat. Hvis du ønsker å nyte de herlige smakene av Japan i komforten av ditt eget hjem, da er Miyako det rette stedet. Vi tilbyr deg en smaksrik reise gjennom den herlige verden av japanske kulinarer, rett til ditt eget spisebord.

Vårt dedikerte team av kokker er mestere i å lage autentisk japansk mat, og vi bruker kun de ferskeste ingrediensene for å sikre at hver rett er en smakseksplosjon. Fra deilig sushi og saftig tempura til hjertevarmende wok og velsmakende teriyaki, har vi en variert meny som vil tilfredsstille enhver smaksløk. Vår online bestillingsplattform gjør det enkelt for deg å velge dine favoritter fra menyen og bestille dem på nett. Vår meny er nøye kuratert for å gi deg et utvalg av klassiske japanske retter som er laget på autentisk måte og ekte håndverk. Du kan enkelt hente maten din fra vår restaurant på ethvert tidspunkt som passer deg, og vi sørger for at den er varm og klar når du kommer. Vi kan også tilby levering for dem som ønsker det.

Vi forstår at alle har forskjellige preferanser og kostholdsbegrensninger. Derfor tilbyr vi også spesialtilpassede bestillingsalternativer, inkludert vegetariske og veganske retter, for å imøtekomme dine behov. God mat trenger ikke være dyrt, og våre rette er rimelig priset. Vi går aldri på kompromiss med kvaliteten på ingrediensene vi bruker.

Kundetilfredshet er vår høyest prioritet. Vi er her for å imøtekomme dine ønsker og behov, og vår vennlige kundeservice er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller spesielle forespørsler du måtte ha.

Nyt de autentiske smakene av Japan i komforten av ditt eget hjem. Besøk Miyako for å utforske vår komplette meny og legg inn din bestilling i dag. Vi ser frem til å servere deg nydelig japansk mat som du kan ta med deg hjem!

Miyako Take Away i Stavanger tilbyr ekte japansk mat for de som ønsker en smakfull opplevelse hjemme eller på farten. Restauranten fokuserer på autentisk kokkekunst og nøye utvalgte ingredienser, og gir deg fersk og deilig japansk mat på kort tid.

Menyen – Autentiske Japanske retter

Sushi og sashimi våre sushi- og sashimi-retter tilberedes av ekspertkokker, med et bredt utvalg av nigiri, maki, og sashimi. Vi kombinerer ferske ingredienser for en autentisk japansk smaksopplevelse.

Varme retter våre varme retter inkluderer teriyaki, tempura og ramen, som gir deg et fyldig måltid med rike smaker.

Vegetariske alternativer vi tilbyr et utvalg vegetarretter som grønnsakstempura, grønnsaksbaserte sushiruller, og vegansk misosuppe.

Kvalitet og bærekraft

Miyako bruker ferske ingredienser og støtter bærekraftige leverandører, noe som sikrer både god smak og miljøvennlighet.

Kundeservice og levering

Enkel bestillingsprosess Miyako har en brukervennlig nettside for å bestille dine favorittretter raskt og enkelt. Du kan også ringe direkte for å legge inn en bestilling.

Rask levering vårt pålitelige leveringssystem sikrer at maten kommer frem i tide og i perfekt stand, ideelt for travle dager eller kvelder hjemme.

Hva gjør Miyako unikt?

Autentisitet og Innovasjon Miyako tilbyr autentisk japansk mat, samtidig som vi eksperimenterer med innovative smaker og teknikker.

Kundeanmeldelser våre kunder roser Miyako for kvalitetsmat og pålitelig levering, noe som gjør det til det beste valget for take away i Stavanger.

Oppsummering

Miyako take away i Stavanger gir deg autentisk japansk mat i hjemmets komfort. Med et variert menyutvalg, bærekraftige ingredienser og rask levering, er Miyako det perfekte valget for en smaksrik opplevelse.

Take Away Stavanger

Miyako er et asian fusion konsept med fokus på godt håndverk og mat laget fra bunnen av. Våre to kjøkken gir et bredt utvalg av sushi og varmretter som alle i familien vil like, samt et godt utvalg av vegetar og veganske retter.

Vi leverer til bursdager, konfirmasjon, bryllup, små og store bedrifter.
Ta kontakt så lager vi en plan sammen for et vellykket måltid.

Bestill Catering fra Miyako Stavanger via Online bestilling.

Du kan også sjekke ut vår spennende meny her

Take Away Stavanger

Miyako Sushi & wok Restaurant

Hva er Asian fusjon?

Asian fusion karakteriseres ofte av eksperimentering med asiatiske smaker og ingredienser for å lage noe nytt. Vår meny er inspirert av flere østlige asiatiske land, Miyako er vår hyllest til den asiatiske mattradisjonen.

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt!

Scroll to Top